Slankebehandling

Lipo Laser 10 behandlinger 1995,-


Klippekort gælder til både Lipo Laser og EMS

Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning.
Lipo Laser er en af de nyeste teknologier indenfor slankebehandling og er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs.
Lipo Laser hjælper også på cellulites og strækmærker og strammer huden op.
Lipo Laser er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion.
Lipo Laser har taget en stor del af verden med storm og vi er stolte over at kunne tilbyde denne fantastiske slanke behandling i vore klinik og nu med de sidste nye maskiner.
Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.
Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.
På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. I centimeter ryger der mellem 1 & 6 cm pr. mål. Lipo Laser reducerer centimeter markant og giver dig en flot figur.
Vi anbefaler du dyrker motion i 30 min efter behandling, det kan være løb, træning eller en gåtur.
- Drik 2 liter vand om dagen.
- Spis ikke 1 time før behandling
- For bedste resultat undgå ris, brød, pasta og kartofler 24 timer før behandlingen.

Tilbud 10 behandlinger Kr. 1995,-


EMS Muskelstimulering 10 behandlinger 1995,-


Klippekort gælder til både Lipo Laser og muskelstimulering

Vi har fået ny maskine og vi får så mange positive tilbagemeldinger på maskinen som giver virkelig gode og hurtige synlige resultater :-)

Elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. Elektronisk muskel-stimulering terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, så den kommer til at ligge smidigt, silkeglat og blødt over kroppen. Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et stramt, fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange, slanke og gennemtrimmede. Dette kan opnås gennem behandlinger. Hos mænd skabes en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og derigennem tydeligt fremhæver de maskuline træk. Mandens muskler skal være korte og fyldige, for at udstråle en veltrænet og sund krop.

Slankebehandling der toner og strammer din krop op. Du taber cm mens du ligger og slapper af i 20 min.
Huden bliver strammet op, du taber dig og oplever en bedre velvære.
Kan benyttes på knæ, lår, balder, mave, talje, ryg og arme og alle områder kan behandles ved hver behandling.
Har flere forskellige programmer og kan bla bruges til Slankeprogram, fedtforbrænding, Cellulites, opstramning af huden og opstramning af bækkenbund, muskelspændinger, lymfedrænage og muskelopbygning.
Kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.
En 20 min. behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

Tilbud 10 behandlinger Kr. 1995,-

Kombi behandling 10 behandlinger 3990,-


Ønsker du hurtige resultater og både en effektiv fedtbehandling og en toning og opstramning af kroppen. Kombinerer Lipo Laser og Elektronisk muskelstimulering og opnå hurtige synlige resultater.
Du får først Lipo Laser på de ønskede områder og herefter Elektronisk muskelstimulering som kan benyttes på hele kroppen. Du får en effektiv fedtbehandling med Lipo Laser og herefter Elektronisk muskelstimulering som toner og træner kroppen og endvidere hjælper kroppen med at forbrænde det fedt som Lipo Laser har udskilt. Til dig som ønsker hurtige resultater og en flot tonet krop. Bemærk at Elektronisk muskelstimulering er muskelstimulering og derfor en behandling som kan mærkes tager fat i musklerne.
Ultralyd Cavitation kan også benyttes til kombi behandling.
1 behandling Kr. 500,00
Tilbud 10 behandlinger Kr. 3990,-

Ultralyd Cavitation


Ultralyd Cavitation er en særlig effektiv behandling til de stædige fedtdepoter som er svære at komme af med både med træning og sund kost.
Behandlingen er behagelig og uden smerter og resultatet er varigt da fedtcellens membran opløses og dermed fjernes permanent .
Vi anbefaler Cavitation til mindre fedtdepoter, appelsinhud og til at stramme huden op og tone kroppen på mindre områder.
En behandling varer 20 min
Tilbud 10 behandlinger Kr. 1995,-

Bioslimming Detox og slankewrap 600,-


Den bedste behandling til appelsinhud, strækmærker, karsprængning, Centimeter tab, detox, bulet hud og meget mere
Bioslimming er et af de stærkeste professionelle produkter der er til rådighed på markedet til effektiv slankewrap og har med god grund vundet adskillige priser, I 2018 har Bioslimming vundet 3 priser!. Bioslimming slanker, detoxer, strammer op, fjerner appelsinhud og reducerer strækmærker markant og toner kroppen. Bioslimming anvender som noget unikt både Hot og Cold Thermo agents.

Hvad gør Bioslimming wrap:

Fjerner cellulite / appelsinhud og omkreds
Fjerner stædige fedtdepoter og forbedrer vægttab
Reducerer strækmærker
Slanker, toner og strammer din krop op
Forbedrer vægttab
Fjerner giftstoffer
Reducerer følelsen af tunge ben
Reducerer åreknuder og karsprængninger
Stimulere lymfesystemet med sine Thermo Agenter
Reducerer min 1 - 4 cm pr. målt område
Bioslimming wrap fra under knæ og optil brystet og "mormor" arme.

1 behandling Kr. 995,00 / Tilbud 600,,-
Kurforløb på 6 behandlinger Kr. 3000,-

Sådan foregår en Bioslimming wrap:

Vi måler dig optil 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder. Herefter Bioslimming som består af 4 forskellige gele og cremer som bliver masseret ind i kroppen i en bestemt rækkefølge. Du wrappes løst ind og ligger herefter i 40 min, første gang 30min.

Vi måler dig igen efter behandlingen og du kan forvente at tabe mellem 1 & 4 cm pr. målte område.
Produkterne arbejder aktivt videre efter behandlingen og du bør derfor ikke bade 12 timer efter behandlingen. Resultaterne er øjebliklige og langvarige.

Bioslimming er helt forskellig fra de traditionelle kropsindpakninger med ler og bandager og er en super effektiv slanke wrap. Appelsinhud og strækmærker mindskes synligt allerede ved 1. behandling. Ved behandlingsforløb anbefaler vi 6 - 12 behandlinger med 1 behandling om ugen og du kan med fordel benytte Bioslimming Home Trio sæt hjemme mellem behandlingerne.

Bioslimming Home Trio sæt til hjemmebrug består af 3 produkter i et sæt til Kr. 1095,00, nemt og benytte og kan med fordel benyttes hjemme både i kombination med proffessionelle Bioslimming behandlinger og som selvstændig behandling hjemme. Resultaterne er virkelig fantastiske.

Slank i en fart 895,-


Vi er naturligvis beæret over at så mange klinikker har valgt at efterligne vore Slank i en fart, men kun hos Klinik skøn / Slim-body får du den originale Slank i en fart med garanti for et CM tab på minimum 15 cm.

Slank i en fart er vore ultimative slanke og detox behandling, for dig hvor det gerne må gå lidt hurtigt. Strammer ynglingsbukserne eller kjolen, som du skal have på i weekenden, så kan slank i en fart hjælpe dig. Her reducerer du centimeter, får det godt i kroppen og oplever et større velvære. Slank i en fart er et boost til kuren eller blot en forkælelse for dig selv.

Vi har mange kunder som får et kur forløb med slank i en fart, men også kunder som kommer optil til en fest, hvor kjolen eller bukserne strammer og lige får en behandling for at kunne komme i fest tøjet eller inden ferien for at komme i sommer kjolerne. Lige gyldig hvilken grund du kommer med, så er vi klar til at hjælpe dig.

Slank i en fart er en virkelig effektiv behandling, som giver gode resultater efter bare en behandling. Vi arbejder også med detox af affaldsstoffer, hvilket er med til at sætte gang i vægttabet. Hvis affaldstofferne blokerer er det svært at tabe sig og det kniber med energien.

1 behandling 895,-.
6 behandlinger 4475
Behandlingstiden er ca. 2 - 2 1/2 time.

Sådan foregår behandlingen

Vi måler dig på optil 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder, så du kan følge resultateterne.

Vi starter med en kombi behandling med Lipo Laser og lymfedrænage / Ultralyd / Ultra Cavitation og herefter en effektiv Bioslimming detox og slanke wrap.

Herefter måler vi igen og du vil blive overrasket over hvor mange centimeter der er væk, hvor flot og glat huden er blevet og hvor let du er i kroppen.

#Lipo Laser#Lipo Laser køge# Slankebehandling#Slankebehandlinger#Slankebehandlinger Køge#

Klinik Skøn

v/ Helle Æbeltoft
Ølsemaglevej 45
4600 Køge
Cvr. 26759889


Tlf. 28681490
E-mail: info@slim-body.dk

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 10:00 - 15:00 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 18:00 09:30 - 18:00
Onsdag 09:30 - 16:00 09:30 - 16:00
Torsdag 10:00 - 18:00 09:30 - 16:00
Fredag 09:30 - 15:00 09:30 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00 09:00 - 17:00
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk