Telefon 28107679

Klinik Skøn

Fedtfrysning med Cryo21 - Fremtidens fedtfrysning

Effektiv og behagelig fedtfrysning som giver synlige resultater

1 område Kr. 1500,- 2 områder Kr. 2500,-

Sommertilbud 6 behandlinger på et valgfrit område for kun kr. 5250,-

 

 

Fedtfrysning med Cryo21 er ikke kun fedtfrysning som reducerer stædige fedtdepoter, men også en behandling til opstramning af slap og løs hud, lymfedrænage og cellulite behandling, selv ar og strækmærker mindskes. Behandlingen er 100% sikker og kroppen udskiller helt naturligt fedtet. Cryo21 er fremtidens fedtfrysning hvor vi istedet for de traditionelle påsætninger arbejder med en sonde og derfor kan vi skræddersy behandlingen til dig og dine behov. Er det maven som skal behandles får vi med Cryo21 behandlet hele området og ikke som med påsætninger, hvor der vil være mellemrum mellem dem. Ingen blå mærker, ingen ømhed og ingen forfrysninger. Der er resultat og se lige efter behandling og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage. Slut med at vente 90 dage på resultat. Fedtcellerne får et kuldechok, så det genstridige hvide fedt bliver til brunt fedt, som kroppen langt nemmere kan skille sig af med gennem lever, fordøjelses og lymfesystemet.

Cryo21 er 100% smertefri, ufarlig og helt uden nedetid og blå mærker. Behandlingen føles som en kølig massage. 

Vores før og efter billeder taler for sig selv, de er uredigerede og det sande billede af vores behandlinger. Vi har mange kunder som har prøvet fedtfrysning andre steder, desværre uden synligt eller målbart resultat. Når vi behandler med Cryo21 får vi fat i det område vi gerne vil behandle og er ikke begrænset af vakum sug og påsætninger/håndtag. En stædig fast og hård sidedelle som ikke kan suges op i et håndtag, får heller ikke den nødvendige kulde behandling for et resultat. Med cryo21 får vi fat i hele dellen om den er hård eller ej.

Jeg synes lige, at du skal vide, at jeg nu kan tage bukser af og på uden at knappe dem op. Jeg forstår ikke der er nogen der tvivler på dine behandlinger. Det gør jeg i hverttilfælde ikke. Det virker super effektivt på mig heart


Fedtfrysning til den meget triste cellulite hud på ben og baller. Det hjalp, allerede efter første behandling kunne jeg se en forskel. Glæder mig til at se det endelige resultat heart


Jeg har fundet jakker og kjoler frem fra gemmerne og kan nu igen passe tøjet. Alt hvad der før strammede på armene sidder nu mega pænt. Endnu engang tusind tak for nogle dejlige snakke og super effektive behandlinger heart


Var virkelig skeptisk, har jo læst så vanvittig meget dårligt om fedtfrysning, men for filan det virker jo! Har ikke haft så flot og flad mave siden første graviditet for 20 år siden. Tusind tak for din ærlige tilgang og det super flotte resultat heart


Udtalelser fra kunder


Jeanette 37 år

Jeg troede virkelig ikke på, at sådan noget virkede. Så prøvede min søster en behandling og hold da op der var tydelig effekt. Nu har jeg fået 3 behandlinger og maven jeg har kæmpet med de sidste 7 år er blevet så flot yes

 


Michael 42 år

Jeg var virkelig skeptisk, men efter at have været utilfreds med mine sidedeller i mange år, valgte jeg at prøve. Hold da op, efter 2 behandlinger var sidedellerne væk yes


Mette 27 år

Tusind tak for en super god oplevelse. Resultatet blev lige som jeg havde håbet på yes


Anna 70 år

Selv om jeg er oppe i årene vil jeg gerne se pæn ud og prøve at holde mig sund. Det har været et godt forløb og mine ben er klar til badetøjet. Selv manden kan se en forskel yes


Er så glad for min fedtfrysning, troede ikke på at det kunne give så godt et resultat. Tusind tak yes


Alle sagde spild af penge det virker ikke, men det må de trække i sig igen, for DET VIRKER og nu vil alle veninderne os have behandling yes


Tusind tak for god behandling og et reultat over al forventning. De bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv. Maven er blevet så pæn og jeg ser ikke gravid ud mere yes


Hvilken hokus pokus du bruger ved jeg ikke, men DET VIRKER. Banandellen er væk og bukserne sidder pænt igen yes


Før 1. fedtfrysning og lige efter 2. behandling. Vi er vilde med de gode resultater vi altid laver med Cryo21 fedtfrysning.

Før og efter 3 fedtfrysninger på mave og sider og 8 Em-bodysculpt.

Før og efter 3 fedtfrysninger på mave og sider og 8 Em-bodysculpt.

Før og efter 3 fedtfrysninger på mave og sider og 8 Em-bodyculpt.

1 område er feks mave, inderlår, knæ, arme mv er også 1 område. Vi behandler altid begge sider, som 1 område

2 områder er hvis du feks vil have behandlet mave og inderlår, så er det 2 områder

 • Mave 1500,-
 • Sidehåndtag 1500,- ( begge sider )
 • Banandelle 1500,- ( begge sider )
 • Mormorarme 1500,- ( begge sider )
 • Forlår 1500,- ( begge ben )
 • Baglår 1500,- ( begge ben )
 • Inderlår 1500,- ( begge ben )
 • Yderlår 1500,- ( begge ben )
 • Knæ 1500,- ( begge ben )
 • BH delle 1500,- ( Begge sider )
 • Mandebryster 1500,- ( begge sider )
 • Dobbelthage 1500,-  Kr. 1000,-
 • Ansigtsbehandling 1500,- Kr. 1000,-
 • Lymfedrænage 1500,-
 • 2 områder behandlet samtidig Kr. 2500,-. Du sparer Kr. 500,-.

Køb 5 behandlinger og få den 6 gratis.

6 behandlinger Kr. 7500,-   1 område behandles pr. behandling. Sommertilbud Kr. 5250,-

6 behandlinger Kr. 12500,- 2 områder behandles pr. behandling. Sommertilbud Kr. 10500,- 

Selve behandlingen tager mellem 20 og 30 min pr. område.

Vi måler og tager billeder inden behandling og efter og får en snak om forventninger og målet for behandlingen.

Fedtfrysning må ikke ses som en slankekur, men er en hjælp til at slippe af med stædige fedtdepoter, som trods træning og sund kost ikke er til og komme af med.

 

Effektiv fedtfrysning 

Fedtfrysning med Cryo21 kan benyttes på hele kroppen og man er ikke begrænset af håndtag som ved traditionel fedtfrysning, så med Cryo21 er man sikker på at få behandlet hele det ønskede område og der kommer ingen buler eller mangel på fjernelse af fedt, ligesom huden strammes op. Er det fedtet på maven vi skal arbejde med, vil man med traditionel fedtfrysning være begrænset af håndtag/påsætninger, hvilket vil gøre at der på nogen vil være områder der ikke bliver behandlet. Med Cryo21 arbejder vi manuelt med en sonde og får derfor behandlet hele maven. 

 • - Fjernelse af stædige fedtdepoter
 • - Punktslankning
 • - Cellulite behandling
 • - Strækmærker behandling
 • - Figurformning på højeste plan 
 • - Opstramning af slap løs hud
 • - Lymfe og væske drænage
 • - Fjernelse af dobbelthage
 • - Effektiv ansigtsbehandling

 

Har du prøvet almindelig fedtfrysning på dobbelthage, vil du opleve behandlingen helt anderledes, da vi behandler manuelt med Cryo21 og derfor behandler et større område end lige på din dobbelthage.  

Fedtfrysning med Cryo21 giver permanente resultater og kan så meget mere end traditionel fedtfrysning. Hver behandling skræddersyes til dit behov, så vi er sikker på at både de uønskede fedtdepoter fjernes, men også at huden strammes op og evt cellulite og strækmærker mindskes. Med Fedtfrysning med Cryo21 kan vi forme din krop præcis som du ønsker.

Med Cryo21 har du resultat allerede lige efter behandlingen og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage, så slut med at vente 3 måneder på resultat. En ny fedtfrysning kan foretages efter 14 dage og er det opstramning efter 7 dage. Ligesom med traditionel fedtfrysning er nogen tilfredse efter en behandling, andre skal have 3 eller flere behandlinger. 

Hvorfor virker fedtfrysning?
Med Cryo21får fedtcellerne et kulde chok, som omdanner det genstridige hvide fedt til brunt fedt. Brunt fedt kan kroppen lettere forbrænde og skille sig af med. Resultatet af behandlingen har du allerede efter 15-20 dage og udskillelsen af fedtet sker gennem leveren, fordøjelses og lymfesystemet.  Sørg derfor for at drikke vand efter behandlingen.  

Behandlingen føles som en kølig massage og der er ingen smerte eller nedetid forbundet med behandlingen. Ingen blå mærker eller ømhed efterfølgende. Huden kan blive lidt rød, men det aftager efter 1/2 time.

Hele kroppen kan behandles, dog anbefaler vi maks 2 områder på en behandling, for at kroppen kan udskille fedtet og du kan få flotte resultater af behandlingen. Ønsker du flere end 2 områder behandlet, så vent 7 dage med næste område og er det samme område der skal have en gang til skal du vente 14 dage. Er det opstramning af huden anbefales en ny behandling efter 7 dage. 

Før og efter anden fedtfrysning af siderne. Det er kun siderne der er blevet behandlet, men der er os resultat på maven.

Før og efter fedtfrysning hvor der også er arbejdet med opstramning. Der er 14 dage mellem de to billeder.

Før og lige efter fedtfrysning på inder & yderlår. Det endelige resultat ser vi først om 15-20 dage.

Før og lige efter fedtfrysning på maven. Det endelige resultat ser vi først om 15-20 dage.

Før og efter en fedtfrysning på siderne.

Før og lige efter fedtfrysning på maven. Det endelige resultat ser vi først om 15-20 dage.

Før og efter 2 fedtfrysning af siderne

Før og efter 1 fedtfrysning

Før og efter 1 fedtfrysning på mave og sider

Før og efter 1 fedtfrysning på mave og sider

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk