Slankebehandling med Lipo Laser

Få 10 behandlinger inkl. kostplan for kun 3000,- Normalpris 3500,-.

HVAD ER LIPO LASER?
Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning og er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipo Laser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

HVORDAN VIRKER LIPO LASER?
Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.
Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.

HVAD KAN JEG FORVENTE?
På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. På 10 behandlinger kan du forvente og gå en størrelse ned i tøj.

HVAD KAN JEG SELV GØRE?
Vi anbefaler du dyrker motion i 30 min efter behandling, det kan være løb, træning eller en gåtur eller kombinerer Lipo Laser med EMS
- Drik 2 liter vand om dagen.
- Spis ikke 1 time før behandling
- Undgå hvide ris, lyst brød, lyst pasta og kartofler 24 timer før behandlingen
- Tænk over hvad du indtager så du ikke fylder depoterne op igen imellem behandlingerne

PRISER
10 behandlinger Kr. 3500,-. TILBUD KUN 3000,-

Alle priser er incl nem kostplan lavet af kostvejleder, måling og kropsanalyse.

 

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Klinikken har eksisteret siden 2012 og vores fokus er på slankebehandlinger, hvor vi har en stor viden indenfor behandlinger og hvilke behandlinger som giver de bedste resultater. Vi har udvalgt de bedste produkter og maskiner på markedet og vi vægter kvalitet meget højt.
Jeg har 11 års erfaring med voks og sugaring og er hurtig og effektiv.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk