Telefon 28107679

Klinik Skøn

Slankebehandling med Lipo Laser

Effektiv fjernelse af fedtdepoter og en god behandling af cellulite

Lipo Laser er effektiv fjernelse af stædige fedtdepoter og kan behandle flere områder på en behandling


Lipo Laser er også effektiv til behandling af cellulite/appelsinhud


1 behandling Kr. 500,-

Få 5 behandlinger for kun 2000,-

Få 10 behandlinger for kun 3000,- Normalpris 3500,-.


1 behandling Kr. 500,-

Få 5 behandlinger for kun 2000,-

Få 10 behandlinger for kun 3000,- Normalpris 3500,-.

HVAD ER LIPO LASER?
Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning og er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipo Laser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

HVOR MANGE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

Lipo Laser har 8 store og 4 små pads og det er muligt at behandle flere områder på 1 behandling. Afhængig af problemområder kan der behandles 2-4 områder på en behandling.

HVORDAN VIRKER LIPO LASER?
Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.
Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.

HVAD KAN JEG FORVENTE?
På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. På 10 behandlinger kan du forvente og gå en størrelse ned i tøj.

HVAD KAN JEG SELV GØRE?
Vi anbefaler du dyrker motion i 30 min efter behandling, det kan være løb, træning eller en gåtur eller kombinerer Lipo Laser med EM-bodysculpt
- Drik 2 liter vand om dagen.
- Spis ikke 1 time før behandling
- Undgå hvide ris, lyst brød, lyst pasta og kartofler 24 timer før behandlingen
- Tænk over hvad du indtager så du ikke fylder depoterne op igen imellem behandlingerne

PRISER:

1 behandling Kr. 500,-

Få 5 behandlinger for kun 2000,-

Få 10 behandlinger for kun 3000,- Normalpris 3500,-.

 

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk