Telefon 28107679

Klinik Skøn


Bioslimming wrap

 

Bioslimming active wrap har vundet et hav af priser for bedste slankewrap og bedste behandling til appelsinhud.

Du behøver ikke tro på det, det virker alligevel!

► Fjerner cellulite / appelsinhud og omkreds
► Fjerner stædige fedtdepoter og forbedrer vægttab
► Reducerer strækmærker markant
► Slanker, toner og strammer din krop op
► Forbedrer vægttab
► Fjerner giftstoffer
► Reducerer følelsen af tunge ben
► Reducerer åreknuder og karsprængninger
► Stimulere lymfesystemet med sine Thermo Agenter
► Reducerer minimum 1 - 6 cm pr. målt område


Bioslimming wrap kan bruges som en enkelt behandling hvis ynglingskjolen strammer eller som et behandlingsforløb.

Bioslimming wrap kan med sine aktive ingredienser forbedrer vægttab

De fleste er skeptiske og tror ikke på at cremer virker, men allerede efter første behandling vil du være overbevist om at Bioslimming wrap er noget helt specielt og virkelig effektiv.

Appelsinhud, strækmærker, slap og løs hud, stædige fedtdepoter, forbedrer dit vægtab, er bare nogen af fordelene ved Bioslimming wrap

Bioslimming er et Fransk produkt som kun forhandles til professionelle behandlere. Det er uden sammenligning, hvis du har flere problemområder, den bedste behandling til appelsinhud, strækmærker, karsprængning, centimeter tab, opstramning, detox, bulet hud og meget mere

Mange tror fejlagtigt at cremer ikke virker, men det gør de virkelig, så vil du reducerer nogle cm, af med appelsinhud, strækmærker, slap og bulet hud så skal du helt klart prøve en Bioslimming wrap. Bioslimming er til dig, som slås med flere problemområde eller ønsker en behandling for at kunne krybe i kjolen i weekenden.

Bioslimming er et af de stærkeste professionelle produkter der er til rådighed på markedet til effektiv slankewrap og har med god grund vundet priser for bedste wrap og bedste cellulite behandling siden 2016. 

Bioslimming slanker, detoxer, strammer op, fjerner appelsinhud og reducerer strækmærker markant og toner kroppen. Bioslimming anvender som noget unikt både Hot og Cold Thermo agents.

Før og efter 1 fedtfrysning på mave og sider og 1 bioslimming wrap

Bioslimming på mave, flot resultat efter kun 2 behandlinger.

Fuld Bioslimming wrap på baller og lår, mave, evt BH delle og evt "mormor" arme.
1 behandling Kr. 1200,-
6 behandlinger Kr. 6000,-  Tilbud 5000,-

Bioslimming på mave
1 behandling Kr. 500
6 behandlinger 2500,-

Bioslimming på baller & lår
1 behandling Kr. 800
6 behandlinger Kr. 4000,-

Fjerner cellulite / appelsinhud og omkreds
Fjerner stædige fedtdepoter og forbedrer vægttab
Reducerer strækmærker markant
Slanker, toner og strammer din krop op
Forbedrer vægttab
Fjerner giftstoffer
Reducerer følelsen af tunge ben
Reducerer åreknuder og karsprængninger
Stimulere lymfesystemet med sine Thermo Agenter
Reducerer minimum 1 - 6 cm pr. målt område

Du får noget ud af en behandling da der er resultat hver gang og som behandlings forløb anbefales 6 - 10 behandlinger med 1 - 2 behandlinger om ugen.
Vi måler dig gerne og tager gerne før og efter foto af dig og laver en kropsanalyse.

 

" It only took three stylists, two hair dressers, one make up artist, Bioslimming active wrap, two hours of pilates, and like 12 pounds of moisturizer to look this way."

Bioslimming active wrap nævnt i the perfect date

Sådan foregår en Bioslimming wrap:

Vi måler dig optil 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder. Herefter Bioslimming som består af 4 forskellige gele og cremer som bliver masseret ind i kroppen i en bestemt rækkefølge. Du wrappes løst ind og ligger herefter i 40 min, første gang 30 min og slapper af. Under behandlingen vil du mærke at produkterne arbejder, det prikker og stikker lidt i huden og det vil føles varmt. Efter du har ligget 40 min (30 min) fjernes overskydende cremer og det sidste produkt masseres ind, dette vil give en kølende fornemmelse som hurtigt aftager. Herefter arbejder produkterne aktivt videre og du bør derfor ikke bade 12 timer efter behandlingen.

Vi måler dig igen efter behandlingen og du kan forvente at tabe minimum mellem 1 & 6 cm pr. målte område.
Resultaterne er øjebliklige og langvarige.

Bioslimming er helt forskellig fra de traditionelle kropsindpakninger med ler og bandager og er en super effektiv slanke wrap. Appelsinhud, strækmærker, åreknuder mindskes synligt allerede ved 1. behandling. Ved behandlingsforløb anbefaler vi 6 - 10 behandlinger med 1 - 2 gange pr. uge og du kan med fordel benytte Bioslimming Home Trio sæt hjemme mellem behandlingerne.

Nyhed Kr. 249,-

Bioslimming Drik renser kroppen ved at fjerne giftstoffer (detox effekt), hjælper på væskeophobning, bekæmper fedt ophobning og er appetitnedsættende!

Bioslimming Drik renser kroppen ved at fjerne giftstoffer (detox effekt), hjælper på væskeophobning, bekæmper fedt ophobning og er appetitnedsættende!

 

Kroppen har tendens til at ophope toksiner og giftstoffer, det bremser stofskiftet og fremmer akkumulering af fedtstoffer og vand. Det kan gøre sig synligt ved hævelse/væskeophobning, bumser mv. 

 

Bioslimming er et dobbeltvirkende slankende koncentrat der vil dræne kroppen for giftstoffer og fremme et vægttab. Indeholder bla grøn te som er en god naturlig fedtforbrænder. 

 

Fordele:

Naturlig fedtforbrænder

Hjælper med at kontrollere vægten ved at reducere appetit og kalorieindtag

Øger fornemmelsen af mæthed

 

Sådan gør du:

Ryst før brug. Fortynd 25 ml (ca. 2 spiseskefulde) i et stort glas vand og drik det om morgen. Inderholder til en 9-dages flash kur.

 

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk