Vi er en hyggelig slanke og velvære klinik i Køge, som tilbyder lækre behandlinger hvor du er i centrum. Siden 2012 har vi behandlet glade kunder med yderst tilfredsstillende resultater.

Hos Klinik Skøn tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger til både mænd og kvinder. Vælg mellem forskellige typer af slankebehandlinger, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, Eyelash, Lash Lift og Brow lift og meget mere.

Er du i tvivl om præcis hvilken slankebehandling der passer bedst til dig og dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning. Du bestiller tid til din behandling her på hjemmesiden. Alternativt kan du ringe eller sende en sms til klinikken på telefon 2868 1490

Vi har gratis parkering lige ved døren og masser af P-pladser.

Om Klinik Skøn

Vi har til huse i hyggelige lyse lokaler i Ølsemagle mellem Køge og Solrød. Bus 120 stopper 200 m fra klinikken og vi har parkering lige ved klinikken.

Klinikken har eksisteret i en del år efterhånden, og der er løbende kommet nye spændende behandlinger til.
Vi holder os løbende opdateret og deltager i relevante kurser, så vi hele tiden kan tilbyde de bedste behandlinger.

 
 

Behandlinger

Alle behandlinger er nøje udvalgte og testet og vi ved vore behandlinger virker. Ved køb af behandlingsforløb hos os får du:

- Kostplan udarbejdet af kostvejleder
- Måling
- Fedtprocent måling
- Før og efter billeder

Klinikken startede i 2012 med fokus på slankebehandlinger og hed da Slim-body.
Da vi gennem årene har udvidet med andre skønne behandlinger har vi valgt at skifte navn i 2016 til Klinik Skøn.


 

 

Tidsbestilling

Kan du ikke finde en tid som passer i online booking, så send en mail til info@slim-body.dk eller ring eller send en sms til telefon 2868 1490

OBS Da vi ikke kan tage telefonen når vi behandler kan vi være svære at træffe, send en sms eller læg en besked på tlf svarer så kontakter vi dig så snart det er os muligt.

Send en besked, eller ring på telefon 2868 1490

Nyhedsbrev

Klinik Skøn Ølsemaglevej 45, Baghuset 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk