BETALING I KLINIKKEN:

I klinikken modtager vi betaling med MobilPay og kontant, ingen kort betaling  

AFBESTILLING AF TID:

Du kan afbestille din tid online eller på Telefon 28681490, dog senest 12 timer før din behandling.
Ved afbestilling senere end 12 timer før behandling opkræves 50% af honoraret, ved udeblivelse opkræves 100% af honoraret.

Ved brug af rabatkort mister du et klip ved afbestilling mindre end 12 timer før din behandling. Dette er desværre en nødvendighed, da vi ellers står med et hul i kalenderen som en anden kunne have fået glæde af.

SYGDOM:

Er du syg beder vi dig aflyse din tid. Vi behandler ikke hvis du møder op og er syg. Vi beder dig respekterer dette! for vores og andre kunders skyld.

PARKERING:

Vi ligger i Baghuset til nummer 45 og der er P-plads lige ved døren,er der ikke plads henviser vi til at holde på Ølsemaglevej. Bus 120 holder 100 m fra os.

TIDER:

Kan du ikke finde en tid som passer, så tøv ikke med at ringe eller skriv på Tlf. 2868 1490, måske kan jeg finde en tid som passer. 

ÅBNINGSTIDER:

Klinikken holder pt åben mere end de normale åbningstider, det kan derfor være muligt og finde en tid som er udenfor de opgivne tider. Dette da der er ekstra travlt og det kan være svært og finde tider. Jeg anbefaler derfor du booker din tid i god tid.

HER BOR VI:

Klinikken ligger Ølsemaglevej 45 - 4600 Køge, I baghuset til mit private hus. 

Kontaktformular

Klinik Skøn Ølsemaglevej 45, Baghuset 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk