Telefon 28107679

Klinik Skøn

Booking

Ønsker du at booke en tid til en af vores skønne behandlinger kan du klikke dig videre til vores booking system på nedenstående knap. Du er også velkommen til at ringe eller sende en sms på 28107679.

Booking systemet har skiftet navn til Timma. Alle bookinger er flyttet over i det nye. Appèn hedder Timma.

BETALING I KLINIKKEN:

I klinikken modtager vi betaling med MobilPay og kontant, ingen kort betaling. Da mobilpay er steget markant i gebyr og det stadig er gratis for os at sætte kontanter i banken, tager vi meget gerne imod kontanter i klinikken.  

AFBESTILLING AF TID:

Du kan afbestille din tid online eller på Telefon 28107679, dog senest 24 timer før din behandling. Ingen aflysning på mail.
Ved afbestilling senere end 24 timer før behandling opkræves 100% af honoraret.

Ved brug af rabatkort mister du et klip ved afbestilling mindre end 24 timer før din behandling. Dette er desværre en nødvendighed, da vi ellers står med et hul i kalenderen som en anden kunne have fået glæde af.

SYGDOM:

Er du syg beder vi dig aflyse din tid. Vi behandler ikke hvis du møder op og er syg. Vi beder dig respekterer dette! for vores og andre kunders skyld.

TIDER:

Kan du ikke finde en tid som passer, så tøv ikke med at ringe eller skriv på Tlf. 2810 7679, måske kan jeg finde en tid som passer.

Vi giver ikke penge retur og refunderer ikke klippekort.

HER BOR VI:

Klinikken ligger Stormøllevej 17A, 4600 Køge. Der er gratis parkering på vejen, dog ligger klinikken på hjørnet og du må derfor ikke holde lige foran, men skal holde 10 meter fra hjørnet.

Kontaktformular

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk