Telefon 28107679

Klinik Skøn

8 kombi behandlinger 5000,- Normalpris 6500,- 

Ønsker du hurtige resultater og både en effektiv fedtbehandling og en toning og opstramning af kroppen så er det en fordel at kombinerer Lipo Laser og Em-bodysculpt for at opnå endnu hurtige synlige resultater.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Du får først Lipo Laser på de ønskede områder og herefter Em-bodysculpt som kan behandle 1 - 2 områder pr. behandling. Læs om Em-bodysculpt her. Du får en effektiv fedtbehandling med Lipo Laser og herefter Em-bodysculpt som træner kroppen, en behandling på maven svarer til 20000 mavebøjninger. En suveræn behandling med rigtig gode resultater.

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF KOMBI BEHANDLING?
Til dig som ønsker hurtige resultater og en flot tonet krop. 
For bedste resultat anbefaler vi 2 - 3 behandlinger om ugen med Lipo Laser og 2 behandlinger om ugen med em-bodysculpt.

HVAD FÅR JEG:
- Måling
- Kropsanalyse med metabolisk alder, muskelmasse og kvalitet, fedt % mv hver uge
- Taget før og efter billeder
- 8 behandlinger à 20 minutter Lipo Laser og à 30 minutter EM-bodysculpt

8 kombi behandlinger 5000,-

HVAD ER LIPO LASER?
Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning og er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipo Laser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

HVORDAN VIRKER LIPO LASER?
Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.
Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem. Læs mere HER

Em-bodysculpt?
Em-bodysculpt hjælper med at opbygge muskler, forme kroppen, stramme op og forbrænde fedt. Maskinen er både til den normalvægtige, den trænede som ønsker sixpack, men kan også benyttes af overvægtige. Vi har alle gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion, dog vil overvægtige skulle have flere behandlinger end en trænede person/normalvægtig, for få den samme synlige muskeltoning.


HVAD KAN JEG FORVENTE?
På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. På 10 behandlinger kan du forvente at gå en størrelse eller mere ned i tøj.

HVAD KAN JEG SELV GØRE?
- Drik 2 liter vand om dagen.
- Spis ikke 1 time før behandling
- Undgå hvide ris, lyst brød, lyst pasta og kartofler 24 timer før behandlingen
- Tænk over hvad du indtager så du ikke fylder depoterne op igen imellem behandlingerne

 

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk