10 kombi behandlinger 4000,- Normalpris 5500,- 

Ønsker du hurtige resultater og både en effektiv fedtbehandling og en toning og opstramning af kroppen så er det en fordel at kombinerer Lipo Laser og Elektronisk muskelstimulering for at opnå endnu hurtige synlige resultater.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Du får først Lipo Laser på de ønskede områder og herefter Elektronisk muskelstimulering som kan benyttes på hele kroppen. Du får en effektiv fedtbehandling med Lipo Laser og herefter Elektronisk muskelstimulering som toner og træner kroppen og endvidere hjælper kroppen med at forbrænde det fedt som Lipo Laser har udskilt. En suveræn behandling med rigtig gode resultater.

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF KOMBI BEHANDLING?
Til dig som ønsker hurtige resultater og en flot tonet krop. Bemærk at Elektronisk muskelstimulering er muskelstimulering og derfor en behandling som kan mærkes tager fat i musklerne.
For bedste resultat anbefaler vi 2 - 3 behandlinger om ugen.

HVAD FÅR JEG:
- Måling
- Kropsanalyse med metabolisk alder, muskelmasse og kvalitet, fedt % mv hver uge
- Taget før og efter billeder
- Kostplan udarbejdet af kostvejleder
- 10 behandlinger à 20 minutter Lipo Laser og 20 minutter EMS

10 kombi behandlinger 5500,-

HVAD ER LIPO LASER?
Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning og er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipo Laser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

HVORDAN VIRKER LIPO LASER?
Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.
Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.

HVAD ER EMS?
EMS er Elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. Elektronisk muskel-stimulering terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, huden bliver glat og pæn.

HVAD KAN JEG FORVENTE?
På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. På 10 behandlinger kan du forvente og gå en størrelse ned i tøj.

HVAD KAN JEG SELV GØRE?
- Drik 2 liter vand om dagen.
- Spis ikke 1 time før behandling
- Undgå hvide ris, lyst brød, lyst pasta og kartofler 24 timer før behandlingen
- Tænk over hvad du indtager så du ikke fylder depoterne op igen imellem behandlingerne

 

Klinik Skøn Gl. Lyngvej 2 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk