Silky touch Collagen tråd

NYHED - Intropris kun 850,-

Collagen tråd er en banebrydende og effektiv behandling af fine linjer og rynker. Du får en flot, fugtet og glattere hud.

Ansigtsbehandling med Collagen tråde er en naturlig og yderst behagelig behandling. Huden, rynker og fine linjer tilsættes collagen ved hjælp af silke tråde og en effektiv collagen serum. Collagen tråde er en non invasiv og effektiv behandling på rynker og fine linjer. Du vil efter behandling have en hud som er fugtet og elastisk og ens i hudtonen og den opstrammende effekt som opnåes, vil reducerer de fine linjer og dybe rynker. En effektiv, holistisk og behagelig ansigtsbehandling til rynker og fine linjer. For en effektiv reducering, med en holdbarhed på 6-12 måneder anbefales 4-8 behandlinger med 10 dages mellemrum. Nogle kan have brug for flere behandlinger.

Behandlingen, som er helt naturlig, foregår udenpå huden, ingen nåle eller knive, men en opløsende silke tråd og en effektiv collagen serum, som giver løftet i huden. Det er en dejlig behandling, og du vil bagefter se og føle en glattere og mere elastisk hud og se de fine linjer og dybe rynker mindskes. Resultatet forberedes over tid, da kollagen produktionen stimuleres og dermed arbejder videre efter endt behandling. Der er ingen risiko/ulemper ved behandlingen. 

 ❌ Ingen knive

 ❌ Ingen blå mærker

 ❌ Ingen sår

 ❌ Inden nedetid

✔ Løfter hudens tekstur

✔ Opstrammer

✔ Minimerer rynker

✔ Fugter huden

 

✔ Rynker omkring øjne

✔ Pande rynker

✔ Smile rynker

✔ Rynker på hals og dècolletè

✔ Rynker på hænder

✔ Rynker rundt om munden

✔ De nasolabiale linjer

✔ En effektiv behandling på fine linjer og rynker, også de dybe

 

 

Behandlinger:

Vi anbefaler for at få det bedste resultat som holder i 6-12 måneder, et behandlingsforløb med 4-8 behandlinger med 10 dages mellemrum. 

Priser:                                            

Ansigt Kr. 1500,-

Intro tilbud kun kr. 850,-

 

 

 

 

Sammensætning:

-Økologiske naturlige planteproteiner.
-Peptider.
-Oligosaccharider.
-Nanopartikler af hyaluronsyre.
-Peptidprotein af naturlig silke.
-Celleaktivatorfaktor.

Silkefibrin

Silkefibrin udvindes fra rensede silkeproteiner. Denne silkefiber har stærk elasticitet, er stærk, opløses ikke i vand og tilpasser sig fuldt ud hudens fiberstruktur.
 

Hvordan?

Ved hjælp af enzymer opløses proteinlinjen fuldstændigt og indføres i dermislaget i form af kollagen Under påvirkning af øget hudtemperatur bliver det flydende silkefibroin til fast silkefibrin og strammer dermismatrixen fast. Den understøtter den, mens den dybt stimulerer hudens kollagen- og elastiske fiberregenerering, genopbygger bindevævet for at understøtte kontinuerlige løft, mens huden genvinder sin elasticitet og fine linjer forsvinder.

Vi behandler ikke hvis du er gravid eller ammende.

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Klinikken har eksisteret siden 2012.
Jeg har 11 års erfaring med voks og sugaring og er hurtig og effektiv.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk