Telefon 28107679

Klinik Skøn


Ansigtsbehandling eller Dobbelthage med cryo21 Kr. 1000,-

Dobbelthage

En dobbelthage kan både være fedt der skal fjernes, men også slap og evt rynket hud der strammes op. Med Cryo 21 har vi mulighed for det hele, da hver behandling skræddersyes til den rette behandling.

Når vi arbejder på dobbelthage, arbejder vi også på kæbelinjen, hvilket gir et flot markeret resultat hver gang. Der er resultat med det samme og det endelige resultat har man efter 15 - 20 dage. Ny behandling kan gentages efter 7 dage.

Dobbelthage Kr. 1000,-

Cryo21 er yderst effektiv til ansigtsbehandlinger. Kulden stimulerer fibroblasterne i huden til at producere ny kollagen, elastin og hyaluronsyre, som er med til at understøtte aldring af huden.

De aktive ingredienser i produkterne vi bruger, de mange indstillinger og muligheder maskinen har og de  metoder og bevægelser vi bruger med sonden, skaber gode resultater hver gang.

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling med cryo21 er en skøn luksus ansigtsbehandling, som giver virkelig flotte resultater. Der kan behandles både på decolte, hals og i ansigtet. Rynker, fine linjer, pigmentpletter, ar mv reduceres kraftigt og ansigtet og kæbelinjen får et løft. Behandlingen føles som en kølig massage og muskelspændingerne i ansigtet reduceres. Behandlingen er effektiv og uden nåle. Der er ingen risko ved behandlingen.

- Reducering af rynker og fine linjer

- Toning af muskler og væv

- Ansigtsløft

- Poser og skygger under øjnene mindskes

- Lymfedrænage

- Pigmentpletter reduceres

- Reducering af dobbelthage

- Kæbelinjer strammes op

- Kalkunhud reduceres

Før og lige efter en ansigtsbehandling med Cryo21.

Før og lige efter behandling af dobbelthage og kæbelinje med Cryo21.

Billedet øverst er før 1 behandling, i midten lige efter og det nederste billede er lige efter 2. behandling.


Priser

1 behandling Kr. 1500,- 1000,-

6 behandlinger 7500,- 5000,-

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk