Telefon 28107679

Klinik Skøn


Få muskler uden at svede...! Muskelopbygger til både mænd og kvinder Sommerklar 4 behandlinger for kun 2000,- Normalpris 4000,- 10 behandlinger for kun 4000,-

Kundeudtalelser

Den er virkelig effektiv, troede jo ikke rigtig på det virkede, men hold da op. Jeg kan virkelig både se og mærke der er sket noget med min krop. Jeg er blevet stærk igen. Ballerne er oppe på plads igen.

Tænk at man kan blive så stærk i mave og core efter kun 4 behandlinger, det er fantastisk. Jeg skal have 4 behandlinger på ballerne os.

Maven er ligesom jeg har forsøgt at få de sidste 10 år, efter kun 6 behandlinger. 

Ballerne er tilbage hvor de skal sidde

Før og efter 3 fedtfrysninger på mave og sidedeller og 8 Em-bodysculpt behandlinger på maven.

Em-bodysculpt, også kendt  som sixpack og Butt lift maskinen

Få faste og løftede baller, slip af med mormor arme eller få en mere tonet og markeret mave. Em-bodysculpt er en nyhed og hjælper med at opbygge muskelmasse, forme kroppen og forbrænde fedt. 

Det er en utrolig populær behandling og med god grund. Vores maskine har 4 håndtag og kan dermed behandle 2 områder på en behandling. 1 eller 2 håndtag dækker hele maven og til ballerne benyttes et håndtag på hver balle. Vi kan også behandle arme og lår hvor der placeres et håndtag på hver arm eller lår.

Vi toner kroppen og bygger muskelmasse på. Den er også til dig som i forvejen træner, men ønsker at stå endnu skarpere. Den øger fedtforbrændingen og bygger muskler på.

Vi kan behandle alle områder hvor der ønskes øget muskelmasse og vi kan også behandle områder som andre ikke kan. Vores håndtag har en anden udformning og vi kan derfor også behandle arme, knæ og lår mv. Ballerne får et flot løft og blive strammere.

1 behandling svarer til 20000 mavebøjninger eller 20000 squats hvis det er ballerne vi behandler. Det er på ingen måde farligt og gør ikke ondt, men for nogen kan det føles en anelse ubehageligt da maskinen laver en sammentrækning af musklerne, men det er det hele værd. 30 min = 20000 squats det kan vi alle lide:-)

I det 30 minutters program, som maskinen kører vil du opleve vekslende muskelsammentrækninger, den sidste del af programmet arbejder med at få musklerne tømt for mælkesyre, så du ikke efterfølgende vil opleve en ømhed. Vi starter med lav energi og øger den under behandlingen. De fleste oplever behandlingen behagelig, da det er tydeligt at mærke hvilke effekt maskinen har.

HVAD GØR BEHANDLINGEN:

Em-bodysculpt hjælper med at opbygge muskler, forme kroppen, stramme op og forbrænde fedt. Maskinen er både til den normalvægtige, den trænede som ønsker sixpack, men kan også benyttes af overvægtige. Vi har alle gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion, dog vil overvægtige ikke få den samme muskeltoning som en trænede person/normalvægtig. 

HVOR MANGE BEHANDLINGER:

Vi anbefaler at starte med et behandlingsforløb på minimum 4 behandlinger med 2 behandlinger om ugen på samme område. Nogen skal have 2 behandlingsforløb ialt 8 behandlinger og hvis du ikke er i form eller har forøget fedtprocent skal du regne med 16 behandlinger. Behandlingerne skal altid tages med 2 om ugen. Herefter anbefaler vi at du vedligeholder med en behandling en gang om året.

RESULTAT:

Er du trænet i forvejen, kan du se resultat allerede efter første behandling. Du kan se resultat umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb, men resultatet øges de kommende måneder, da musklerne vokser og fedtreduktionen foregår over flere uger og måneder.

VI KAN IKKE BEHANDLE HVIS DU:

Er gravid, har pacemaker, epilepsi eller har indopererede metalgenstande i kroppen.

Balleløft/ Butt-lift:

Savner du rundere og mere fyldige baller? Med alderen begynder ballerne at hænge og mange mister også fylde i bagdelen. Em-bodysculpt kan give ballerne et rundere, fyldigere og strammere look.

Arme:

Vi kan behandle både triceps og biceps. Træt af mormor arme og ønsker du fastere, strammere og mere tonede arme behandler vi med et håndtag på hver triceps.

Ønsker du stærkere og mere muskel fyldte arme behandler vi med et håndtag på hver biceps.

Lår:

Vi kan behandle både forlår og baglår og lægger et håndtag på hvert lår enten foran eller bagpå musklen

Mave:

Ønsker du sixpack eller blot en fastere og strammere mave behandler vi med 1 til 2 håndtag på maven. Da maven består af større fedtdepoter og muskler opnåes der flotte resultater på maven.

Priser

1 behandling 1000,-

4 behandlinger 2000,-

10 behandlinger 4000,-

Ved en behandling kan der behandles med 1 - 4 håndtag. Feks mave og lår eller mave og arme. Baller og arme eller baller og lår. Du kan ikke ligge på håndtagene, så enten behandles du liggende på maven eller ryggen. Ønsker du feks mave og baller behandlet skal du bestille dobbelt tid, da det vil være to behandlinger.

 

 

 

Billedet er før og efter 4 behandlinger på maven.

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk