EMS - Elektronisk muskel stimulering

Få 10 behandlinger for kun 2500,- Normalpris 3500,- eller 20 behandlinger for kun 4500,- Normalpris 7000,.HVAD ER EMS?
EMS er Elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. Elektronisk muskel-stimulering terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, huden bliver glat og pæn. EMS er ikke kun slankebehandling, men også en behandling som styrker og vedligeholder kroppen.

VORES MASKINE?
Vores nye EMS maskine er 6 gange kraftigere end vores tidligere og andre maskiner på markedet og vi får så mange positive tilbagemeldinger på maskinen som giver virkelig gode og hurtige synlige resultater.
Behandlingstiden er 20 effektive min, hvor du ligger og slapper af, mens kroppen trænes.

Udover muskelstimulering har maskinen også infrared varme i pads.
Infrared varme har mange positive egenskaber bla
- øges blodgennemstrømningen
- hjælper med at udskille affaldsstoffer
- smertelindrer
- afspænder musklerne
- sætter forbrændingen i gang

HVOR KAN EMS BRUGES?
Kan benyttes på hele kroppen, knæ, lår, balder, mave, talje, ryg og arme og alle områder kan behandles ved hver behandling. EMS er også suveræn til at træne en svag ryg op og generelt give styrke. Man får en stærkere krop og dem som feks kom med en svag ryg får styrket ryggen og kan igen træne.

HVAD KAN EMS MASKINEN?
Maskinen har mere end 10 programmer og kan bla bruges til Slankeprogram, fedtforbrænding, Cellulites, opstramning af huden og opstramning af bækkenbund, muskelspændinger, lymfedrænage, muskelopbygning og fitness og workout.

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF EMS?
Kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.
En 20-30 min. behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

BEHANDLINGSTID?
Slankebehandling der toner og strammer din krop op. Du taber centimeter mens du ligger og slapper af i 20-30 effektive trænings minutter. For bedste resultat anbefaler vi 2 - 3 behandlinger om ugen.

VIRKER DET?
På kropsanalysen kan vi se at fedt%, metabolisk alder, BMI og det farlige fedt falder og muskelmassen og muskel kvaliteten stiger. Du vil kunne mærke det på dit tøj og hud og du vil få en generelt bedre følelse i kroppen. De fleste går minimum en tøj størrelse ned på 10 behandlinger og får en mærkbar stærkere krop og ryg.
 

HVAD FÅR JEG:
- Måling
- Kropsanalyse med metabolisk alder, muskelmasse og kvalitet, fedt %, BMI mv ved start, efter 5 og 10 behandlinger og naturligvis efter ønske.
- Taget før og efter billeder (hvis det ønskes)
- Kostplan udarbejdet af kostvejleder
- 10 behandlinger à 20-30 minutter

PRISER:

10 behandlinger kun 2500,- Normalpris Kr. 3500,-

20 behandlinger kun 4500,-

Alle priser er incl nem kostplan lavet af kostvejleder, måling og kropsanalyse.

Klinik Skøn Gl. Lyngvej 2 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk