Klinikken har 9 års fødselsdag og det skal fejres smiley

Få muskler uden at svede...!

Få 4 behandlinger for kun Kr. 3000,-

Reducerer fedt, opstrammer og forøger din muskelmasse i en og samme behandling.

Få 4 behandlinger for Kr. 3000,- 

Få 6 behandlinger for Kr. 4000,- 

Få 8 behandlinger for Kr. 5000,- 

Balleløft/ Butt-lift:

Savner du rundere og mere fyldige baller? Med alderen begynder ballerne at hænge og mange mister også fylde i bagdelen, ønsker du . EMSCULPT kan give ballerne et rundere, fyldigere og strammere look.

Arme:

Vi kan behandle både triceps og biceps. Træt af mormor arme og ønsker du fastere, strammere og mere tonede arme behandler vi med et håndtag på hver triceps.

Ønsker du stærkere og mere muskel fyldte arme behandler vi med et håndtag på hver biceps.

Lår:

Vi kan behandle både forlår og baglår og lægger et håndtag på hvert lår enten foran eller bagpå musklen.

Mave:

Ønsker du sixpack eller blot en fastere og strammere mave behandler vi med 1 til 2 håndtag på maven. Da maven består af større fedtdepoter og muskler opnåes der flotte resultater på maven.

EMSCULPT

Få faste og løftede baller, slip af med mormor arme eller få en mere tonet og markeret mave. EMSCULPT er en nyhed og hjælper med at opbygge muskelmasse, forme kroppen og forbrænde fedt. 

EMSCULPT er en utrolig populær behandling og med god grund. Vores EMSCULPT har 4 håndtag og kan dermed behandle 2 områder på en behandling. 1 eller 2 håndtag dækker hele maven og til ballerne benyttes et håndtag på hver balle. Vi kan også behandle arme og lår hvor der placeres et håndtag på hver arm eller lår.

Med EMSCULPT toner vi kroppen og bygger muskelmasse på. EMSCULPT er også til dig som i forvejen træner, men ønsker at stå endnu skarpere. EMSCULPT øger fedtforbrændingen og bygger muskler på.

Vi kan behandle alle områder hvor der ønskes øget muskelmasse og med vores EMSCULPT kan vi også behandle områder som andre ikke kan. Vores håndtag har en anden udformning og vi kan derfor også behandle arme, knæ og lår mv. Ballerne får et flot løft og blive strammere med EMSCULPT.

1 behandling svarer til 20000 mavebøjninger eller 20000 squats hvis det er ballerne vi behandler. EMSCULPT arbejder med HIFEM, som står for High Intensity Focuses Electro magnetic som er elektromagnetisk energi. Det er på ingen måde farligt og gør ikke ondt, men for nogen kan det føles en anelse ubehageligt da EMSCULPT laver en sammentrækning af musklerne, men det er det hele værd. 30 min = 20000 squats det kan vi alle lide:-)

I det 30 minutters program, som maskinen kører vil du opleve vekslende muskelsammentrækninger, den sidste del af programmet arbejder med at få musklerne tømt for mælkesyre, så du ikke efterfølgende vil opleve en ømhed. Vi starter med lav energi og øger den under behandlingen. De fleste oplever behandlingen behagelig, da det er tydeligt at mærke hvilke effekt maskinen har.

HVAD ER EMSCULPT:

EMSCULPT  hjælper med at opbygge muskler, forme kroppen, stramme op og forbrænde fedt. EMSSCULPT er både til den normalvægtige, den trænede som ønsker sixpack, men kan også benyttes af overvægtige. Vi har alle gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion, dog vil overvægtige ikke få den samme muskeltoning som en trænede person/normalvægtig. Studier viser at du opnår en fedtreduktion på 19% og forøger din muskelmasse med 16% på et behandlingsforløb. 

HVOR MANGE BEHANDLINGER:

Vi anbefaler at starte med et behandlingsforløb på 4 behandlinger med 2 behandlinger om ugen på samme område. Nogen skal have 2 behandlingsforløb ialt 8 behandlinger og hvis du ikke er i form eller har forøget fedtprocent skal du regne med 16 behandlinger. Behandlingerne skal altid tages med 2 - 3 om ugen. Herefter anbefaler vi at du vedligeholder med en behandling en gang om året.

RESULTAT:

Er du trænet i forvejen, kan du se resultat allerede efter første behandling. Du kan se resultat umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb, men resultatet øges de kommende måneder, da musklerne vokser og fedtreduktionen foregår over flere uger og måneder.

VI KAN IKKE BEHANDLE HVIS DU:

Er gravid, har pacemaker, epilepsi eller har indopererede metalgenstande i kroppen.

1 behandling  Kr. 1500,-

4 behandlinger Kr. 3000,-  / Incl. en fedtfrysning på 1 område Kr. 4000,-

6 behandlinger Kr. 4000,-  / Incl. en fedtfrysning på 1 område Kr. 5000,-

8 behandlinger Kr. 5000,-  / Incl. en fedtfrysning på 1 område Kr. 6000,-

På en behandling på 30 minutter ligger du enten på maven eller ryggen, alt efter hvilke områder der skal behandles.

Maskinen har 4 håndtag og kan dermed behandle optil 2 områder på en behandling. Styrker tilpasses det enkelte område.

Ingen af vores behandlinger skal ses som en slankekur, men er en hjælp til at komme af med de stædige fedtdepoter og sætte forbrændingen i gang.

Klinik Skøn Gl. Lyngvej 2 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk