Emsculpt til arme, baller, lår, knæ og mave.Toner og bygger muskelmasse.

Vi kan behandle 1 eller 2 områder på en behandling.

Tider kan allerede nu bookes fra Tirsdag 11 maj, dog med forbehold for forsinkelse af maskinen.

INTRO PRISER - Begrænset tilbud

3 behandlinger på 1 område Kr. 2500,- SPAR 2000,-

3 behandlinger på 2 områder Kr. 3500,- SPAR 4000,-

 

Priser:

1 område 1500,-

2 områder 2500,-

1 område er altid begge arme, knæ, lår, baller så ved 2 områder kan vi behandle feks mave og baller eller arme og baller.

Behandlingsforløb:

Få 6 behandlinger på 1 område, betal for 5. Kr. 7500,- Få 8 og betal for 6. Kr. 9000,-

Få 6 behandlinger på 2 områder, betal for 5. Kr. 12500,-. Få 8 og betal for 6. 15000,-

Vi kan behandle alle områder hvor der ønskes øget muskelmasse og med vores EMSCULPT kan vi også behandle områder som andre ikke kan.

De mest gængse områder vi behandler:

- Arme

- Baller

- Mave

- Lår

- Knæ

Få faste og løftede baller, slip af med mormor arme eller få en mere tonet og markeret mave. EMSCULPT er en nyhed og hjælper med at opbygge muskelmasse, forme kroppen og forbrænde fedt. 

EMSCULPT er en utrolig populær behandling og med god grund. Vi har bestilt den nyeste model på markedet med 4 håndtag, så vi har mulighed for at behandle 2 områder på 1 behandling og vi kan også med denne model behandle arme, lår, knæ mv.

Med EMSCULPT toner vi kroppen og bygger muskelmasse på. EMSCULPT er også til dig som i forvejen træner, men ønsker at stå endnu skarpere. EMSCULPT øger fedtforbrændingen og bygger muskler på.

Vores EMSCULPT har 4 håndtag og kan dermed behandle 2 områder på en behandling. 1-2 håndtag dækker hele maven og til ballerne benyttes et håndtag på hver balle.

Vi kan behandle alle områder hvor der ønskes øget muskelmasse og med vores EMSCULPT kan vi også behandle områder som andre ikke kan. Vores håndtag har en anden udformning og vi kan derfor også behandle arme, knæ og lår mv. Ballerne får et flot løft med EMSCULPT.

1 behandling svarer til 20000 mavebøjninger eller squats hvis det er ballerne vi behandler. EMSCULPT arbejder med HIFEM, som står for High Intensity Focuses Electro magnetic som er elektromagnetisk energi. Det er på ingen måde farligt og gør ikke ondt, men for nogen kan det føles en anelse ubehageligt da EMSCULPT laver en sammentrækning af musklerne, men det er det hele værd. 30 min = 20000 squats det kan vi alle lide:-)

HVAD ER EMSCULPT:

EMSCULPT  hjælper med at opbygge muskler, forme kroppen og forbrænde fedt. 

HVOR MANGE BEHANDLINGER:

6 - 8 behandlinger anbefales med 2 - 3 behandlinger om ugen.

RESULTAT:

Er du trænet i forvejen, kan du se resultat allerede efter første behandling. Du kan se resultat umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb, men resultatet øges de kommende måneder, da musklerne vokser og fedtreduktionen foregår over flere uger og måneder.

VI KAN IKKE BEHANDLE HVIS:

Er gravid, har pacemaker, epilepsi eller har indopererede metalgenstande i kroppen.

De mest gængse områder vi behandler:

- Arme

- Baller

- Mave

- Lår

- Knæ

Ingen af vores behandlinger skal ses som en slankekur, men er en hjælp til at komme af med de stædige fedtdepoter og sætte forbrændingen i gang.

Klinik Skøn Gl. Lyngvej 2 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk