Telefon 28107679

Klinik Skøn


Professionelle voksbehandlinger

Priser

 

Voks hele ben incl tæer Kr. 425

Voks hele ben incl tæer og braziliansk Kr. 600

Voks hele ben incl tæer og braziliansk og armhuler Kr. 650,-

Voks 1/2 ben incl knæ og tæer Kr. 275

Voks 1/2 ben incl tæer og braziliansk Kr. 525

Voks 1/2 ben incl tæer og braziliansk og armhuler Kr. 575,-

Voks Armhuler Kr. 150

Voks Arme med alm voks Kr. 200

Voks Bikini Kr. 200

Voks Mænd

Bryst eller mave Kr. 225,-

Bryst og mave Kr. 400

Lænden Kr. 200

Ryg, skulder og lænd Kr. 425

 

Voks intim (kun kvinder)

Brasiliansk Kr. 400

Jeg laver rigtig mange intim voks og er både erfaren og hurtig. En intim voks tager derfor kun 10 min hos os :-) og altid med sukkervoks/sugaring som er den mest skånsomme og vi fjerner også bagtil hvis det ønskes.

Ansigt

Overlæbe Kr. 125

Bryn Kr. 125

Overlæbe og Hage Kr. 175,-

Overlæbe, Hage og bryn Kr. 250,-

Næse Kr. 125,-

Ansigt Kr. 250  (Kinder og overlæbe)


Værd at vide om voksbehandlinger

Vi vokser med sukkervoks og voks fra Perron Rigot. Vi bruger altid sukkervoks til Brazilian, bikini og under arme og rullevoks eller hård voks fra Perron Rigot andre steder. Perron Rigot er virkelig anerkendt indenfor voks og er mindre smertefuldt end så mange andre voks mærker på markedet. En voksbehandling er ikke bare en voksbehandling, det er så vigtigt at hårene trækkes ud i den rigtige vokseretning og hårene ikke knækker.

Undgå olie og creme inden behandling. Hårene bør være minimum 5 mm, men gerne 0,5 cm lange for bedste resultat. Fjern ikke hårene i 3 uger før en voksbehandling, da hårene ellers kan være for korte til at vi kan fjerne dem, men ved intim behandling kan du trimme dem hvis de er meget lange, bedste resultat første gang er når de er 0,5 cm lange.

Bemærk at der kan skulle optil 3 voks behandlinger til før alle hårene vokser ens ud, i den samme vækstfase og kan komme med af ved hver voks behandling. Hvis der skulle komme hår frem indenfor den første uge kan du fjerne dem en pincet.

Vi ser en voks behandling som ren velvære. Både mænd og kvinder kan være flove over deres hårvækst, for os er det en naturlig ting at udføre en voksbehandling. Så hos os, skal du ikke være flov over at vise dit "problem" frem. Vi ved du går glad ud af døren med en blød hud.

Vi laver intim voks på kvinder. Intim voks er altid med sukkervoks / sugaring og vi fjerner også hår bagtil hvis det ønskes. Sukkervoks fjernes til forskel fra almindelig voks, med hårets gro retning og er derfor mere mildt end andet voks. Du vælger om alt hår skal væk eller der skal efterlades en streg, trekant o. lign. Jeg har lavet rigtig mange intim voks og ofte tage en behandling under 10 min. så det er hurtigt overstået og gør slet ikke så ondt som de fleste tror.
Når man barberer kommer hårene ud stride og allerede kort tid efter, ved en voks behandling fjernes hårene med roden og huden er derfor glat og hårene kommer ud bløde. BEMÆRK for at få en intim voks må du IKKE have barberet i 3 uger ellers er hårene for korte til at de kan fjernes.
Har du prøvet intim voks med hård voks og givet op fordi det gjorde for ondt, så prøv med sukkervoks, du vil blive overrasket over hvor meget nemmere det går og føles.

Scrub 

Brug gerne en skrubbehandske eller scrub, sukkerscrub kan varmt anbefales. Væn dig til at skrubbe 1-4 gange om ugen.

Smid skraberen ud

For at få det bedste resultat skal du ikke have skrabet i 3 uger før din voksbehandling

Hårlængde

Vi anbefaler en hårlængde på minimum 5 mm, men gerne længere 


Vi tilbyder klippekort med 6 behandlinger for 5 behandlingers pris
Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk