Telefon 28107679

Klinik Skøn

Vi er en hyggelig slanke og velvære klinik i Køge, som tilbyder lækre behandlinger hvor du er i centrum. Siden 2012 har vi behandlet glade kunder med yderst tilfredsstillende resultater. Hos os får du viden om slankebehandlinger, vi har over 12 års erfaring og ved hvilke resultater vi kan opnå. Vi går ikke på kompromis og har både de bedste og nyeste maskiner på markedet.

Hos Klinik Skøn tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger til både mænd og kvinder. Vælg mellem forskellige typer af slankebehandlinger, Fedtfrysning, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, Lash Lift og Brow lift, Eyelash extension og meget mere.

Er du i tvivl om præcis hvilken slankebehandling der passer bedst til dig og dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning. Du bestiller tid til din behandling her på hjemmesiden. Alternativt kan du ringe eller sende en sms til klinikken på telefon 28107679

Vores adresse er Stormøllevej 17A, 4600 Køge 

Send en besked, eller ring på telefon 2810 7679

Nyhedsbrev

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Siden 2012 har vi udført slankebehandlinger med super gode resultater. Vi har fulgt med i udviklingen og har bla med fedtfrysning været med fra start og skiftet maskine et par gange undervejs. Vi tør derfor godt kalde os specialister på området og med det store udvalg vi har i maskiner, har vi en løsning til alle fedtdepoter og områder.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter eller bankoverførelse i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk