Vi er naturligvis beæret over at så mange klinikker har valgt at efterligne vore Slank i en fart, men kun hos Klinik skøn / Slim-body får du den originale Slank i en fart. Flere af vore kunder kommer med tilbage meldinger om at der er røget 2 kg på vægten dagen efter, dette kan vi dog ikke garanterer, men er med til at gøre vores slank i en fart til en populære behandling.

Slank i en fart er vore ultimative slanke og detox behandling, for dig hvor det gerne må gå lidt hurtigt. Strammer ynglingsbukserne eller kjolen, som du skal have på i weekenden, så kan slank i en fart hjælpe dig. Her reducerer du centimeter, får det godt i kroppen og oplever et større velvære. Slank i en fart er et boost til kuren eller blot en forkælelse for dig selv.

Vi har mange kunder som får et kur forløb med slank i en fart, men også kunder som kommer optil til en fest, hvor kjolen eller bukserne strammer og lige får en behandling for at kunne komme i fest tøjet eller inden ferien for at komme i sommer kjolerne. Lige gyldig hvilken grund du kommer med, så er vi klar til at hjælpe dig.

Slank i en fart er en virkelig effektiv behandling, som giver gode resultater efter bare en behandling. Vi arbejder også med detox af affaldsstoffer, hvilket er med til at sætte gang i vægttabet.
Er kroppen stresset holder den fast i alle affaldsstofferne og når affaldsstofferne blokerer er det svært at tabe sig og det kniber med energien. Slank i en fart sætter fut i kroppen igen.
 

Sådan foregår behandlingen


Vi måler dig op til 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder. I centimeter taber du sammenlagt mellem 15 og 45 cm.

Slank i en fart er en kombi af vores populære slankebehandlinger og skræddersyes til hver enkel og kan bestå af:

  • - Lipo Laser
  • - EMS
  • - Bioslimming Wrap


1 behandling 1200,-.
8 behandlinger 8000,-

Behandlingstiden er ca. 2 timer. Ren afslapning til hyggelig musik. Du kan også læse et blad eller en bog.

Kostplan udarbejdet af en dygtig kostvejleder udleveres til alle vores behandlingsforløb, spørg gerne efter den.

Klinik Skøn Gl. Lyngvej 2 4600 Køge info@slim-body.dk facebook 2868 1490
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk