Se vores webshop på 

http://www.mel-oh.dk

Bestillinger kan også efter aftale hentes i klinikken i Køge

Vi er vilde med Bioslimming i klinikken, som er fantastisk til opstramning, slap og løs hud, appelsinhud, strækmærker mv. Med Bioslimming kan man tone og forme kroppen og du kan få rigtig gode resultater af deres hjemmebehandlingssæt. De har netop lanceret deres Bioslimming Drink som kickstarter dit vægttab på den sunde måde.


Bioslimming drink Kr. 249,-

Bioslimming Drik renser kroppen ved at fjerne giftstoffer (detox effekt), hjælper på væskeophobning, bekæmper fedt ophobning og er appetitnedsættende!

Bioslimming Drik renser kroppen ved at fjerne giftstoffer (detox effekt), hjælper på væskeophobning, bekæmper fedt ophobning og er appetitnedsættende!

 

Kroppen har tendens til at ophope toksiner og giftstoffer, det bremser stofskiftet og fremmer akkumulering af fedtstoffer og vand. Det kan gøre sig synligt ved hævelse/væskeophobning, bumser mv. 

 

Bioslimming er et dobbeltvirkende slankende koncentrat der vil dræne kroppen for giftstoffer og fremme et vægttab. Indeholder bla grøn te som er en god naturlig fedtforbrænder. 

 

Fordele:

Naturlig fedtforbrænder

Hjælper med at kontrollere vægten ved at reducere appetit og kalorieindtag

Øger fornemmelsen af mæthed

Sådan gør du:

Ryst før brug. Fortynd 30 ml (ca. 2 spiseskefulde) i et stort glas vand og drik det om morgen. Inderholder til en 7-dages flash kur.

Kr. 249,-

Klinik Skøn
Stormøllevej 17A
4600 Køge
28107679
klinikskon@mail.dk
Klinikken har eksisteret siden 2012.
Jeg har 11 års erfaring med voks og sugaring og er hurtig og effektiv.
Vi modtager mobilpay og kontant i klinikken. Da mobilpay er blevet markant dyrere at modtage og det stadig er gratis for os, at sætte kontanter i banken, modtager vi meget gerne kontanter i klinikken.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk